Terapija, ki v vašem telesu vzpostavi lastne mehanizme samozdravljenja

Terapija – prilagojena vsakemu organizmu

Terapija traja do 60 minut in poteka v treh korakih.

1.  Program prepozna problem – določitev izvora težave. 
2.  Energijsko zdravljenje telesa – ponovna vzpostavitev ravnovesja v vašem telesu. 
3.  Priporočila dodatnih naravnih zdravil – ko se terapija konča, vam program posreduje seznam možnosti dodatnega zdravljenja.


Terapija
 intenzivno povečuje vašo sposobnost,da z močjo misli vplivate na avtomatske funkcije v vašem telesu. Študije so pokazale, da lahko z mislimi delujemo na različne fiziološke procese v telesu. Terapija vam s pomočjo malega strojčka in senzorjev za snemanje mišičnih krčenj in telesne temperature pomaga kontrolirati neprostovoljne procese v telesu, kot je npr. visok telesni pritisk. Terapija vam lahko pomaga tudi pri zdravljenju kolitisa, neuritisain drugih bolezenskih stanj. Terapija traja navadno od 30 do 60 minut. Število ur terapije in dolžina vsake terapije je odvisna od stanja pacienta.


Terapija
 pomaga vzpostaviti ravnovesje


Terapija
 je preizkušena metoda, ki vam bo omogočila vzpostaviti ponovno ravnovesje telesa, uma in duha. Terapijavašemu telesu povrne sposobnost ponovne vzpostavitve lastnih mehanizmov samozdravljenja. S pomočjo terapije se boste počutili bistveno boljše, povrnila se vam bo življenjska energija, optimizem in popolno telesno, duševno in duhovno zdravje.


Prednosti takšne terapije so:

  • ni neželenih stranskih učinkov terapije
  • terapija je neboleča
  • pri izvedbi terapije se ne uporabljajo kemična sredstva
  • terapija ne vsebuje škodljivih substanc in
  • terapija je prilagojena vsakemu organizmu.
To leave a comment, please sign in with
or or

Comments (0)